Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Opsummering på 4WD Wintermeet, Paradiset

Opsummering på 4WD Wintermeet, Paradiset 12 år 6 måneder siden #3397

  • mbrondt
  • mbrondt's profilbillede
Jamen dog, det lykkedes af sende 2 danske Jeeps til dette arrangement, til trods for at der var gratis hotdog og drik. Det er jo en fordobling, af det normale, men sløvt det er det[:0]

Det var skønt vejr, solen skinnede fra en skyfri himmel. Vi var 5 Jeeps fra den svenske søsterklub og der var ialt 40 biler og 2 ATV'er mødt op den tidlige lørdag morgen i Sveriges r*v som nogen kalder det.

Vi startede med at tilmelde os, deltage i førermøde, og starte kørsel 9.15. Med en lille frokost pause på en 1/2 time, var vi alle så trætte ved 3 tiden at vi valgte sige tak for idag og drage hjemad.

Det var fantastisk glat og fedtet, og jeg forbløffes over hvor godt Mikael Hass' ZJ'er cruiser afsted i den bløde skovjord uden spær og med original dæk.

Morgan fra SJC fik igen ødelagt kardanleddet i højre forhjul på sin fine YJ'er, akkurat som sidste år på High Chapparal. Mikaels højre bagdør kom også til at være lidt i vejen, da han lige skulle vise hvordan man forcerer en bakke med go' grundgas, mellem 2 træer, med glatte rødder. Han måtte trækkes sidelæns med spillet (på en Suzuki[}:)] ) for ikke at lave buler i fordøren eller bagskærmen.

Dagens dæktips må være at hvis man vil op ad større skråninger på denne årstid og der er jord, så er det Mud-Terrain dæk man skal have, alt andet er som dansesko på en skøjtebane.
Mine All-Terrain var ikke mere bevendt end standard dæk, de pakkedes med mudder og var som slicks og eneste forskel med Quadra-Drive II er at man bevæger sig i den retning skråningen falder uden nogen form for kontrol når alle 4 hjul fedter.

Som et kuriosum kan det nævnes at omkring 300 km fra hvor vi var kørtes der Terrain-Tour og iflg. arrangør var der 41 biler og 9 ATV'er, dvs. at man i Sverige kan samle 90-100 køretøjer på en 3. febr. til terræn-kørsel på et område mindre en Jylland. [:p]


/Michael
<font size="3"><font color="maroon">M&m Offroad</font id="maroon"></font id="size3">Jeepclub DK #40 Jeepclub S #570
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Opsummering på 4WD Wintermeet, Paradiset 12 år 6 måneder siden #1248

  • mbrondt
  • mbrondt's profilbillede
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.125 sekunder