Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Advarsel advarsel advarsel

Advarsel advarsel advarsel 10 år 4 måneder siden #3901

  • cj-mick
  • cj-mick's profilbillede
Jeg vil gerne advare om at handle med Jeepster.dk
Jeg har købt en cj5 af ham, efter hans udsagn skulle der ligge en chevy V8 350 cui med 325 hk, som er bygget af usa specialist, men men, efter jeg kun har kørt ca. 4000 km. i den begyndte den at blive utæt oilen løb ud flere stæder, og her til sidst gik den kun på 6 cylendre.
Jeg fik taget motoren ud, og skilt den ad for at se hvad der var galt, finder så udaf at, toppakning er gået, 2 knækket stempelring, alle lejer er totalt nedslidte, han har så prøvet at tætne den alle mulige stæder med noget silicone, som så ikke kunne holde længere, det er helt utroligt at den har kunne køre 4000 km. jeg har aldrig set noget ligende, men det er så ikke det værste, da jeg tog numret på motoren, fandt jeg udaf at det er en 305 cui med 150 hk. og ikke en super opdatere og renoveret 350 cui med 325 hk, jeg føler mig godt nok snydt og taget i r.... af Jeepster.dk Jeg har snakket med Jeepster, men han vil ikke gi' en krone til en ny motor, entlig skulle han jo gi' mig en chevy V8 350 cui med 325 hk. Det er jo det som jeg har betalt MANGE TUSINDE KRONER for.
Jeg fatter simpelhen ikke, hvordan man kan, som jeep ekspert og forhandler, tage r.... på folk og så have god samvitighed, han må da ha' en temlig dårlig smag i munden.
Nu skal jeg jo ud og købe en ny motor,og den er da ikke helt billig, det er da bare øv, når det er noget jeg troed at jeg haved betalt for.
Så la' vær med at handle med den svindler, han tager bare r.... på dig, der er masser af andre der handler med jeep dele, og som er reele og ærlige folk.........
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.082 sekunder